Tulevia tapahtumia jäsenille

Tähän osioon kootaan vain seuran merkittävimmät tapahtumat kuten kuntoajot, ajoleirit ja Mallorcan matkat.

Tiedot viikottaisista tapahtumista jäsenille välitetään Nimenhuudon kautta: https://cyclingacademy.nimenhuuto.com/. Tapahtumat näkyvät ainoastaan Nimenhuutoon kirjautuneille jäsenille.

Mallorcan leiri:

Lokakuun leirin 1.-30.10.2022 alustava ilmoittautuminen on avautunut Nimenhuutoon.

CA100 ja CA200

Elokuussa ajettavilla lenkeillä on seuran huolto. Seuraa Nimenhuutoa. CA100 poljetaan 13.8. ja CA200/CA123 ajetaan 27.8. (Varapäivät sadepäivien varalta 14.8. ja 28.8.)

Saimaa Cycling Tourille valmentava Pirkan Pyöräily ajettiin 12.6.

CA100-kuntoajossa 25.7.2021 lähtöpaikkana oli Tuusulan uimahalli.

Talvikauden porukkalenkit 

Lokakuun ja helmikuun välisenä aikana ajetaan sunnuntaisin klo 10 alkaen parin tunnin mittaisia porukkalenkkejä. Sään salliessa ajoja jatketaan joka sunnuntai helmikuun loppuun asti. 

Lenkit voidaan ajaa kahdessa ryhmässä, jos osallistujia on riittävästi. Vauhdikkaampi ryhmä aja cyclokrossareilla tai sorapyörillä asfaltilla, hiekkateillä ja hyväpohjaisilla poluilla. Malttiryhmässä voi ajaa myös maastopyörällä. Vauhtiryhmään tulevien odotetaan olevan riittävän hyväkuntoisia ja taidoiltaan kokeneita ajamaan isossa porukassa.

Saimaa Cycle Tour 8.-9.7.2022

Ilmoittautuminen SCT:n verkkosivuilla:

https://saimaacycletour.com/collections/ilmoittautuminen/products/ilmoittautuminen-ryhmien-jasenille

Tärkeää on, että jokainen ilmoittautuja laittaa omaan profiiliinsa seuran/ryhmän nimeksi: Cycling Academy tai CA, jotta järjestäjät voivat lisätä heidät CA:n omaan lähtöryhmään. Lähtijät näkyvät Nimenhuudon listasta.