Tulevia tapahtumia

Matalan kynnyksen keskiviikkolenkit

Kesäkaudella 2024 ajetaan matalan kynnyksen yhteislenkkejä keskiviikkoisin. Mukaan ovat tervetulleita myös muut kuin CA:n jäsenet. Vakioreitin https://strava.app.link/4Mme3lgD1Jb pituus on noin 43 km. Lähtö klo 18.30 Kuninkaanmäestä Mittatieltä Mittametsikön bussipysäkin kohdalta. Lenkki ajetaan itseohjautuvasti ja kunkin omalla vastuulla. Vauhti pidetään maltillisena eikä ketään jätetä. Keravan suunnasta lähtijöillä yhteislähtö klo 18.00 Lahdentien ja Kulloontien risteyksestä. (Reitin loppuosan voi vastaavasti jättää väliin ja palata Keravalle esimerkiksi Nikkilästä Talman kautta.)

Tarkemmat päiväkohtaiset tiedot ja säävaraukset näistä lenkeistä saat liittymällä Whatsapp-ryhmään CA keskiviikkolenkit 2024 . Ilmoittaudu ennakkoon lenkille, niin muut osaavat odottaa sinua lähdössä.

(Jäsenet ilmoittautuvat normaalisti Nimenhuudossa.)

Viikoittain toistuvat tapahtumat

Tiedot viikottaisista tapahtumista jäsenille välitetään Nimenhuudon kautta: https://cyclingacademy.nimenhuuto.com/

Tapahtumat näkyvät ainoastaan Nimenhuutoon kirjautuneille jäsenille.

Mallorcan leiri

Leiri järjestetään lokakuussa 2024. Tarkempi ajankohta täsmentyy kesän aikana.

CA100-kuntoajossa 25.7.2021 lähtöpaikkana oli Tuusulan uimahalli.

Yhteislenkkiemme vakioreittejä

Talvikauden porukkalenkit 

Lokakuun ja helmikuun välisenä aikana ajetaan sunnuntaisin klo 10 alkaen parin tunnin mittaisia porukkalenkkejä. Sään salliessa ajoja jatketaan joka sunnuntai helmikuun loppuun asti. 

Lenkit voidaan ajaa kahdessa ryhmässä, jos osallistujia on riittävästi. Vauhdikkaampi ryhmä aja cyclokrossareilla tai sorapyörillä asfaltilla, hiekkateillä ja hyväpohjaisilla poluilla. Malttiryhmässä voi ajaa myös maastopyörällä. Vauhtiryhmään tulevien odotetaan olevan riittävän hyväkuntoisia ja taidoiltaan kokeneita ajamaan isossa porukassa.

Vuoden 2024 toimintasuunnitelma (hyväksytty syyskokouksessa)