Liity jäseneksi!

Liity seuraan nyt! Pääset osallistumaan yhteislenkeillemme, treenitoimintaan, teemaluentoihin, talvitoimintaan sekä moneen muuhun.

Voit hakea seuran jäsenyyttä alla olevalla lomakkeella. Yhdistyksen hallitus päättää hakemuksestasi kahden viikon kuluessa sen jättämisestä. Jäsenmaksu vuonna 2024 on 40 euroa. Saman ruokakunnan muut jäsenet maksavat 20 euroa. 

Jäseneksi hyväksytyt pääsevät kirjautumaan jäsensivuille sähköpostiosoitteellaan. Myös seuran pikatiedotuskanava Nimenhuuto on jäsenten käytössä. Sitä kautta saat tietoa tapahtumista ja niihin ilmoittautumisesta ja sähköpostiisi seuran viestit jäsenille.


Tutustujajäsenyys tarjoaa mahdollisuuden tutustua toimintaan

Jos olet vielä epävarma jäsenyyden hakemisen suhteen, sinulla on myös mahdollisuus ryhtyä veloituksetta "tutustujajäseneksi" kahden kuukauden ajaksi. Pääset katsomaan Nimenhuudosta CA:n tapahtumia ja osallistumaan esimerkiksi yhteislenkeille. Tutustumisajan jälkeen voit halutessasi liittyä varsinaiseksi jäseneksi. Ilmoita sähköpostiosoitteesi Mauri Airilalle (mauri.airila(at)outlook.com), niin sinut liitetään tutustumisjakson ajaksi CA:n Nimehuudon jakelulistalle.

Jäsenhakemus