Tarjolla monenlaista ohjelmaa

Cycling Academy järjestää monipuolista ohjelmaa junioreista senioreihin, ikään tai sukupuoleen katsomatta. Vaatimuksena on vain kypärän käyttö ja tahto kehittyä pyöräilijänä, on sitten kysymys kilpailullisesta kuntopyöräilystä tai rennon letkeästä arkipyöräilystä.

Yhteislenkit

Seura järjestää maantiepyörä- ja cyclocrosskaudella yhteislenkkejä viikonloppuisin ja joskus keskellä viikkoa. Lenkit lähtevät yleensä Keravalta. Tiedot Nimenhuudossa. Kesäkaudella järjestetään pitempiä yhteislenkkejä, joilla on tarjolla seuran huolto.

Tempoajot

Toukokuusta alkaen järjestetään noin viikottain 10 km tempoajoharjoituksia Keravan Kaskelassa, jos kiinnostuneita ajajia riittää vähintään 5 ajokertaa kohti. Tiedot Nimenhuudossa. Vähäisen kiinnostuksen johdosta elokuussa ei järjestetä tempoajoja. 

Mallorcan leirit

Mallorcan mahtaviin pyöräilymaisemiin järjestetään pyöräilymatkoja 2-3 kertaa vuodessa. Vuoden ensimmäinen leiri on tyypillisesti helmikuussa, ja saaren keväästä moni käy nauttimassa huhtikuussa. Kesän maantiepyöräkautta Mallorcan leppeässä syksyssä jatkavalla lokakuun pääleirillä on parhaimmillaan 70 osallistujaa, ja leirin keston kukin voi valita itselleen sopivaksi. Aktiivisimmat saattavat viipyä matkalla 3-4 viikkoa.

Matkat ovat luonteeltaan omatoimimatkoja, eli kukin matkalle tulija varaa ja maksaa itse majoituksensa, lennot ja mahdollisen pyörävuokran. Seura on neuvotellut jäsenille alennuksia mm. hotellimajoituksesta ja pyörien vuokrauksesta ja varaa paikallisesta pyöräily-ystävällisestä hotellista majoituskiintiön tietylle ajalle. Siitä kukin valitsee itselleen sopivan perilläoloajan. Joka päivälle on tarjolla yhteislenkkejä eri tasoryhmille. Yksinkin voi halutessaan ajaa.

Vuoden 2021 ajoleirin ajankohta on 1.-31.10. Pandemiatilanteen johdosta leiri on aikaisempaa omatoimisempi. Lähemmät tiedot Nimenhuudossa.

Ajoleirit

Seura järjestää omia ajotapahtumia ja kannustaa osallistumaan erilaisiin kuntoilutapahtumiin Suomessa ja ulkomailla.

Olemme järjestäneet muun muassa:

 • Sherwood Midnight Ride -yöajoja,
 • CA500-etappiajot,
 • CA100- ja CA200-lenkkejä,
 • Grande Finale -tapahtumia,
 • maastopyöräilytapahtumia, sekä
 • olemme olleet mukana järjestämässä Keravan Kevätpolkaisua.

Jäsenemme ovat osallistuneet CA:n omina ryhminä muun muassa:

 • useimpiin kotimaisiin kuntoajoihin,
 • maastopyöräilytapahtumiin,
 • Vätternrundan-ajoihin,
 • Styrkepröven-ajoihin,
 • Saimaa Cycle Tour -ajoihin, sekä
 • Mallorca 312 -ajoihin.

Vuonna 2021 CA100- ja CA200-kuntoajot järjestetään elokuussa (15.8. ja 29.8.), jolloin ajetaan 100 kilometrin (15.8.) tai 200 kilometrin (29.8.) porukkalenkki Keski-Uudenmaan maisemissa. Lisäksi 12.6. on omatoiminen 200 kilometrin porukkalenkki (ei huoltoa seuran puolesta), joka valmentaa erityisesti Saimaa Cycle Tourille (9.-10.7.).

Ladies CA

Seurassa toimii ryhmä aktiivisia naispyöräilijöitä. Ladies Cycling Academy -ryhmä järjestää monenlaista toimintaa kaikkina vuodenaikoina.

Talvitoiminta

Seura toimii ympäri vuoden. Pyöräilyn lisäksi jäsenten harjoitteluun kuuluu monipuolisesti monenlaista liikuntaa pallopeleistä porrasjuoksuun ja jousiammuntaan.Liikunnallisten tapahtumien lisäksi toimintamme olennaisena osana ovat erilaiset luennot ja tietoiskut esim. harjoittelusta, ravinnosta ja välineistä. Talven aikana on mahdollisuus yhteisiin vastusharjoituksiin CA-klubilla sekä kuntopiiriin. Uutena toimintamuotona on "Virtual Cycling Academy" Zwift-järjestelmässä.

Jäsentuotteet

Seuran verkkokaupasta voi hankkia jäsentuotteita. Seuran väreissä olevat ajo-asut toimittaa Bioracer oman verkkokauppansa välityksellä. Verkkokauppa on avoinna erikseen ilmoitettavina aikoina.

Junior Cycling Academy

Junior Cycling Academy on lapsille ja nuorille suunnattu harrasteryhmä. 

1-2 kertaa viikossa Keravalla ja sen lähialueella järjestettävissä ohjatuissa harjoituksissa jokainen osallistuja liikkuu omalla intensiteetillään. Ryhmässä rakennetaan pyöräilyä tukevia valmiuksia monipuolisesti yli lajirajojen, eikä toiminnalla ei ole kilpailullisia tavoitteita. 

Lisätietoja sivustolta juniorit.pyöräilee.fi tai http://juniorit.pyorailee.fi