Tarjolla monenlaista ohjelmaa

Cycling Academy järjestää monipuolista pyöräilyyn liittyvää ohjelmaa ikään tai sukupuoleen katsomatta. Vaatimuksena on vain kypärän käyttö ja tahto kehittyä pyöräilijänä, on sitten kysymys kilpailullisesta kuntopyöräilystä tai rennon letkeästä arkipyöräilystä.

Vuoden 2023 toimintasuunnitelma on tämän sivun alalaidassa pdf-tiedostona.


Yhteislenkit

Seura järjestää maantiepyörä- ja cyclocrosskaudella yhteislenkkejä yleensä sunnuntaisin ja kesäkaudella niin sanottuja matalan kynnyksen lenkkejä vakioreitillä keskiviikkoisin. Lenkit lähtevät vaihtlevasti Keravalta, Vantaalta tai Tuusulasta. Lenkkikohtaiset tiedot Nimenhuudossa. Kesäkaudella järjestetään pitempiä CA100- ja CA200-yhteislenkkejä, joilla on tarjolla seuran kevythuolto. Talvella ajetaan yhteilenkkjä myös maastopyörillä.

Mallorcan leirit

Mallorcan mahtaviin pyöräilymaisemiin suuntautuvat matkat ovat luonteeltaan omatoimimatkoja, eli kukin matkalle tulija varaa ja maksaa itse majoituksensa, lennot ja mahdollisen pyörävuokran. Seura on neuvotellut jäsenille alennuksia mm. hotellimajoituksesta ja pyörien vuokrauksesta ja varaa paikallisesta pyöräily-ystävällisestä hotellista majoituskiintiön tietylle ajalle. Siitä kukin valitsee itselleen sopivan perilläoloajan.

Vuoden 2023 ajoleirin ajankohta on 9.-22.10. Tarkoituksena on tarjota noin kahden viikon aikahaarukka, johon kukin voi sijoittaa oman matkansa. Tuona aikana paikalla on kokeneita lenkkiohjaajia, ja lenkit voidaan ajaa tasoryhmiin jakautuneena.

Ajoleirit

Seura järjestää omia ajotapahtumia ja kannustaa osallistumaan erilaisiin kuntoilutapahtumiin Suomessa ja ulkomailla (ks. toimintasuunnitelmaa).

Olemme vuosien saatossa järjestäneet muun muassa:

 • Sherwood Midnight Ride -yöajoja,
 • CA500-etappiajot,
 • CA100- ja CA200-lenkkejä,
 • Grande Finale -tapahtumia,
 • maastopyöräilytapahtumia, sekä
 • olemme olleet mukana järjestämässä Keravan Kevätpolkaisua.

Jäsenemme ovat osallistuneet CA:n omina ryhminä muun muassa:

 • kotimaisiin kuntoajoihin (esim. Pirkan pyöräily ja Saimaa Cycle Tour)
 • maastopyöräilytapahtumiin (esim. Tuusula MTB ja Tahko MTB)
 • Vätternrundan-ajoihin
 • Styrkepröven-ajoihin
 • Mallorca 312 -ajoihin.

Talvitoiminta

Seura toimii ympäri vuoden. Pyöräilyn lisäksi jäsenten harjoitteluun kuuluu monipuolisesti monenlaista liikuntaa. Liikunnallisten tapahtumien lisäksi toimintamme olennaisena osana ovat teemaluennot ja tietoiskut esim. harjoittelusta, pitkän matkan ajoista, ravinnosta ja välineistä. "Virtual Cycling Academy" Zwift-järjestelmässä tarjoaa yhteisöllistä vastusharjoittelua etänä.

Jäsentuotteet

Seuran verkkokaupasta voi hankkia jäsentuotteita. Seuran väreissä olevat ajo-asut toimittaa Bioracer oman verkkokauppansa välityksellä. Verkkokauppa on avoinna erikseen ilmoitettavina aikoina.