Tarjolla monenlaista ohjelmaa

Cycling Academy järjestää monipuolista ohjelmaa junioreista senioreihin, ikään tai sukupuoleen katsomatta. Vaatimuksena on vain kypärän käyttö ja tahto kehittyä pyöräilijänä, on sitten kysymys kilpailullisesta kuntopyöräilystä tai rennon letkeästä arkipyöräilystä.

Yhteislenkit

Seura järjestää maantiepyörä- ja cyclocrosskaudella yhteislenkkejä yleensä sunnuntaisin ja joskus keskellä viikkoa. Lenkit lähtevät Keravalta tai sen lähiympäristöstä. Tiedot Nimenhuudossa. Kesäkaudella järjestetään pitempiä yhteislenkkejä, joilla on tarjolla seuran huolto.

Mallorcan leirit

Mallorcan mahtaviin pyöräilymaisemiin järjestetään pyöräilymatkoja pari kertaa vuodessa. Moni käy nauttimassa saaren keväästä huhtikuussa, ja tarjolla on yleensä lenkkiseuraa CA:sta. Kesän maantiepyöräkautta Mallorcan leppeässä syksyssä jatkavalla lokakuun pääleirillä on parhaimmillaan 70 osallistujaa, ja leirin keston kukin voi valita itselleen sopivaksi. Lokakuun leirillä on lenkinvetäjiä seuran puolesta. Aktiivisimmat polkijat saattavat viipyä matkalla 3-4 viikkoa.

Matkat ovat luonteeltaan omatoimimatkoja, eli kukin matkalle tulija varaa ja maksaa itse majoituksensa, lennot ja mahdollisen pyörävuokran. Seura on neuvotellut jäsenille alennuksia mm. hotellimajoituksesta ja pyörien vuokrauksesta ja varaa paikallisesta pyöräily-ystävällisestä hotellista majoituskiintiön tietylle ajalle. Siitä kukin valitsee itselleen sopivan perilläoloajan. Lokakuun leirillä on tarjolla yhteislenkkejä eri tasoryhmille. Yksinkin voi halutessaan ajaa.

Vuoden 2022 ajoleirin ajankohta on 1.-30.10. Lähemmät tiedot ovat jäsenille Nimenhuudossa.

Ajoleirit

Seura järjestää omia ajotapahtumia ja kannustaa osallistumaan erilaisiin kuntoilutapahtumiin Suomessa ja ulkomailla.

Olemme vuosien saatossa järjestäneet muun muassa:

 • Sherwood Midnight Ride -yöajoja,
 • CA500-etappiajot,
 • CA100- ja CA200-lenkkejä,
 • Grande Finale -tapahtumia,
 • maastopyöräilytapahtumia, sekä
 • olemme olleet mukana järjestämässä Keravan Kevätpolkaisua.

Jäsenemme ovat osallistuneet CA:n omina ryhminä muun muassa:

 • kotimaisiin kuntoajoihin (esim. Pirkan pyöräily ja Saimaa Cycle Tour)
 • maastopyöräilytapahtumiin (esim. Tuusula MTB ja Tahko MTB)
 • Vätternrundan-ajoihin
 • Styrkepröven-ajoihin
 • Mallorca 312 -ajoihin.

Vuonna 2022 CA100- ja CA200-kuntoajot järjestetään elokuussa, jolloin ajetaan 100 kilometrin tai 200 kilometrin porukkalenkki Keski-Uudenmaan maisemissa. Lisäksi 12.6. on yhteisosallistuminen Pirkan pyöräilyyn, joka toimii hyvänä valmennuksena Saimaa Cycle Tourille (8.-9.7.).

Ladies CA

Seurassa toimii ryhmä aktiivisia naispyöräilijöitä Ladies Cycling Academy -ryhmän nimellä. Yhteyshenkilönä Marjaana Remander.

Talvitoiminta

Seura toimii ympäri vuoden. Pyöräilyn lisäksi jäsenten harjoitteluun kuuluu monipuolisesti monenlaista liikuntaa kuten kahvakuulaa ja jumppia.Liikunnallisten tapahtumien lisäksi toimintamme olennaisena osana ovat teemaluennot ja tietoiskut esim. harjoittelusta, pitkän matkan ajoista, ravinnosta ja välineistä. "Virtual Cycling Academy" Zwift-järjestelmässä tarjoaa yhteisöllistä vastusharjoittelua etänä.

Jäsentuotteet

Seuran verkkokaupasta voi hankkia jäsentuotteita. Seuran väreissä olevat ajo-asut toimittaa Bioracer oman verkkokauppansa välityksellä. Verkkokauppa on avoinna erikseen ilmoitettavina aikoina.